De kans dat jullie na KET2SPORT nog meer zin hebben om te sporten is groot. Daarom hebben wij goed nieuws voor jullie, want Sport Vlaanderen en Stichting Vlaamse Schoolsport geven een heuse sportdag weg.
Wat jullie hiervoor moeten doen is niet moeilijk.

De opdracht gaat als volgt:

Het is de bedoeling dat iedere klas zich zo goed mogelijk verkleed als Rode Duivels. De bedoeling is om er echt uit te zien als supporters van onze nationale trots. Deze foto's zullen op de site worden geplaatst. De klas die de meest sfeervolle en originele foto aan ons kan bezorgen, maakt kans om een sportdag te winnen aangeboden door Sport Vlaanderen en SVS.
 
Dus aarzel niet en stuur jullie foto zo snel mogelijk door naar: ket2sport@hotmail.com! vergeet ook zeker niet je klas en school te vermelden in deze email! 

MAAR er is nog een tweede uitdaging de dag zelf! 
De bedoeling van deze uitdaging is om de leerkrachten ook in beweging te krijgen op onze sportdagen. Ze zullen de kans krijgen om deel te nemen aan verschillende sporten tijdens de sportdag. De leerkrachten moeten een opdrachtenblad laten aftekenen door de lesgevers ter plaatse. Wanneer de leerkrachten niet deelnemen aan minstens drie opdrachten, maken ze, samen met hun klas, geen kans meer op het winnen van de sportdag aangeboden door Sport Vlaanderen en SVS.

Jullie weten dus wat jullie te doen staat, tijd voor actie! 
En tot op KET2SPORT!!!

OPGELET: De inzendingen moeten uiterst voor donderdag 01/03/2017 ingezonden worden.

5e leerjaar heilige familie Schaarbeek
5e leerjaar boodschapinstituut Schaarbeek